El Cine Social

Entender la realidad a través del audiovisual

Cicle Mitjans de comunicació

logo_feis  Fundació d’Estudis i Iniciatives Sociolaborals

El 30 d’abril començà una nova experiència formativa, organitzada per la secretaria de Formació Sindical de CCOO PV i la FEIS.

Començarem amb un cicle de “Cine Fòrum”, en sessions obertes al públic, organitzades amb el col·lectiu “El Cinema Social”, on després de la projecció d’una pel·lícula, tindrem un col·loqui amb una persona experta sobre un dels temes que volem abordar al voltant de la comunicació.

L’objectiu general és iniciar una reflexió col·lectiva sobre els mitjans de comunicació, el dret reconegut en l’article 19 de la Declaració universal dels drets humans i encetar un camí més ambiciós d’activitats adreçades a millorar allò que la UNESCO coneix com a Alfabetització mediàtica i informacional (AMI).

L’adquisició de competències comunicacionals és molt necessària per a generar una opinió pública crítica, ciutadanes i ciutadans que puguen exercir els seus drets i fer una avaluació social de la informació que es posa al seu abast. Poques coses més importants en aquest moment quan es multipliquen mitjans i possibilitats tècniques o mentre es reprodueixen opacitats, censures i manipulacions. El projecte és ambiciós, però anirem desenvolupant-lo poc a poc.

Adreçar-lo al personal sindicalista, forma part de les nostres comeses de formació sindical i obrir-lo al públic interessat és una exigència inherent a la temàtica que volem abordar i un tret important de totes les activitats de la nostra Fundació.

El cicle tingué lloc de maig a juny de 2013.

El_cuarto_poder_cartelodicialtinta_roja_cartelkatharina-blum-1

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: